Skip links

Consells per a un ambient de treball productiu en espais de treball flexibles

Els espais de treball flexibles ofereixen una plataforma única per incrementar la productivitat i la col·laboració entre empreses. En el SC Trade Center sabem la importància de crear un ambient de treball que inspiri, motivi i faci créixer les empreses i autònoms que s’instal·len en el nostre centre. Aquí tens alguns consells per aconseguir-ho:

  • Organització de l’espai. Mantenir l’ordre i la neteja a l’espai de treball és essencial per a mantenir la productivitat. A més, les nostres oficines estan configurades per assegurar que el mobiliari i els recursos s’ubiquin d’una manera que fomenti la circulació lliure.
  • Zones de treball diferenciades. Creació de zones clares per a desenvolupar diferents activitats, com ara treball individual, reunions petites i sessions de treball en equip. Això permet als membres triar l’entorn que millor s’adapti a les seves necessitats en cada moment.
  • Foment de la comunicació. Estimula la comunicació oberta i la interacció entre la teva plantilla i persones de rellevància que tinguin relació amb el sector. Per fer-ho possible, organitza esdeveniments de networking, taules rodones i sessions de col·laboració per fomentar la connectivitat i l’intercanvi d’idees.
  • Flexibilitat horària. Facilita la diversitat de rutines i els horaris dels equips. Oferir horaris flexibles i opcions de treball remot permet una millor conciliació entre la vida professional i la personal, el que es trasllada a una major producció.
  • Espais de desconnexió. Compta amb zones de relaxació i descans on els treballadors puguin desconnectar-se, recarregar energies, relacionar-se, intercanvia idees i inspirar-se, és crucial per molts motius. A SC Trade Center, disposem d’espais de descans dotat de cafeteries i terrasses, especialment pensades per oferir un ambient relaxat i acollidor per als moments de pausa.
  • Suport i recursos. Proporciona suport i recursos als membres de l’equip i ajuda a fer que creixin professionalment i a tenir èxit en els seus projectes professionals. A més de les eines necessàries per tirar endavant el dia a dia, és necessari pensar en un pla de formacions que es traslladaran en la producció i les millores.

Crear un ambient de treball productiu en espais de treball flexibles com els que pots gaudir en el SC Trade Center es poden aconseguir integrant una combinació d’organització, comunicació i cultura empresarial. En el SC Trade Center estem compromesos a proporcionar un entorn de treball estimulant i adaptatiu on les empreses instal·lades puguin créixer, connectar-se i prosperar. Si estàs cercant un espai de treball flexible que prioritzi la teva productivitat i benestar, ben situat i que facilita la interacció entre les empreses, ho pots trobar en el SC Trade Center.

Consells per a un ambient de treball productiu en espais de treball flexibles
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊