Skip links

Ets més d’espai de treball compartit o exclusiu?

La principal diferència entre un espai compartit i un espai exclusiu de treball es el nivell de privacitat. En el compartit diverses persones conviuen dia a dia i comparteixen un espai comú, de manera que, encara que cada persona disposa del seu propi escriptori o lloc de treball, estan envoltats d’altres llocs de treball que pertanyen a altres empreses o persones autònomes. En ell influeix la flexibilitat, i l’ambient de treball és més dinàmic i es comparteixen sinergies. L’opció de l’espai de treball compartit està pensada per a professionals independents, petites empreses, startups que volen un espai més col·laboratiu i amb uns costos menors i molt controlats. O fins i tot la solució Km0 per a grans empreses que faciliten un espai de treball pròxim al domicili del seu equip.

Pel seu costat, un espai de treball o despatx exclusiu i personalitzat és aquell on l’empresa o el projecte té total privacitat i exclusivitat, és un espai únic per a ells. Un espai personalitzat i adaptat segons les seves necessitats i preferències. Els despatxos privats ofereixen un espai més tranquil, en el qual només es comparteix el dia a dia d’una única empresa. Són utilitzats per tot tipus d’empreses depenent del projecte o components de l’equip triaran un espai més o menys gran.

També reforça la imatge professional de l’empresa o de la persona que lidera el projecte, un fet que el converteix en una opció atractiva per a delegacions d’empreses nacionals i internacionals que busquen expandir-se, i que troben a la seva disposició, totes les instal·lacions, espais i serveis d’una multinacional.

En el cas de SC Trade Center tant els despatxos exclusius com els compartits que s’ofereixen gaudeixen de serveis comuns com les diferents àrees de descans, espais de reunions i esdeveniments, serveis de recepció, màquines d’impressió i d’escaneig, internet d’alta velocitat i un llarg etc.

Si estàs interessat en alguna de les dues modalitats del SC Trade Center, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem sense compromís.

 

Ets més d’espai de treball compartit o exclusiu?
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊