Skip links

Llibres d’economia i emprenedoria per a un estiu inspirador

Aquest estiu podem aprofitar part del nostre temps a ampliar els nostres horitzons, pel que fa a l’economia i l’emprenedoria. Per això et llistem una mostra dels millors llibres d’economia i emprenedoria. Submergeix-te en el fascinant món dels negocis, adquireix noves habilitats i amplia els teus coneixements amb aquesta selecció de lectures recomanades.

En aquesta llista trobaràs des d’estratègies d’inversió fins a històries d’èxit empresarial. Uns textos que et donaran una perspectiva única i més àmplia sobre el món de l’economia.

Pare ric, pare pobre de Robert T. Kiyosaki
En aquest clàssic best seller, Kiyosaki comparteix lliçons financeres fonamentals a través de la història del seu pare biològic (pare pobre) i el pare del seu amic (pare ric). Aprèn com les idees i les actituds cap als diners poden determinar el teu èxit financer i descobreix les estratègies per a construir actius i generar ingressos passius.

L’inversor intel·ligent de Benjamin Graham.
Considerat la bíblia de la inversió, aquest llibre ofereix una guia pràctica per a identificar i avaluar oportunitats d’inversió. Graham, un dels inversors més respectats de tots els temps, presenta principis fonamentals i estratègies per ajudar-te a prendre decisions financeres intel·ligents i minimitzar els riscos.

La setmana laboral de 4 hores de Timothy Ferris.
Si somies amb alliberar-te de la rutina i viure una vida plena d’aventures, aquest llibre és per a tu. Ferris comparteix el seu enfocament innovador per a maximitzar l’eficiència i treballar menys hores sense sacrificar la productivitat. Aprèn a delegar tasques, automatitzar processos i aprofitar al màxim el teu temps, mentre crees el teu propi camí cap a l’èxit.

L’art de començar de Guy Kawasaki
Tens una idea de negoci, però no saps per on començar? Kawasaki, un reconegut expert en emprenedoria, et brinda un mapa detallat per a llançar el teu propi projecte i convertir-lo en un èxit. Descobreix consells pràctics sobre màrqueting, finançament, presentació de productes i molt més, de la mà d’un emprenedor experimentat.

Pensar ràpid, pensar a poc a poc de Daniel Kahneman
Kahneman, guanyador del Premi Nobel d’Economia, explora la presa de decisions des d’una perspectiva psicològica. Descobreix com funciona la teva ment i com els teus instints i biaixos poden influir en les teves eleccions financeres. Aquest llibre desafiarà les teves creences i t’ajudarà a prendre decisions més informades i racionals.

Una selecció de llibres alternatius

I en el cas que aquests ja els hagis llegit, t’aportem una llista de llibres alternatius sobre economia i emprenedoria que segurament també despertaran el teu interès en aquests dies de calor i temps lliure:

El poder dels hàbits de Carles Duhigg
Aquest llibre  explora com els hàbits influeixen en les nostres vides i en l’àmbit empresarial. Aprèn com desenvolupar i modificar hàbits efectius per a aconseguir l’èxit en la teva vida personal i professional.

L’economia col·laborativa de Arun Sundararajan
Descobreix com l’economia col·laborativa està trensforman la forma en què treballem i consumim. Des de plataformes com Uber i Airbnb fins a models de negoci basats en compartir recursos, aquest llibre et proporcionarà una visió completa d’aquesta nova tendència.

L’art de la guerra de Sun Tzu
Encara que no és un llibre directament relacionat amb l’economia o l’emprenedoria, “l’art de la guerra” ofereix valuoses lliçons estratègiques que es poden aplicar al món dels negocis. Aprèn sobre la planificació, la competència i la presa de decisions estratègiques.

L’efecte Checklist de Atul Gawande
En aquest llibre, Gawande explora la importància de les llistes de verificació en diferents camps, inclòs l’àmbit empresarial. Descobreix com les llistes de verificació poden millorar l’eficiència, reduir els errors i optimitzar els resultats en qualsevol projecte o negoci.

La Startup: manual de l’emprenedor de Steve Blank i Bob Dorf
Si estàs interessat a llaçar la teva pròpia startup, aquest llibre et brinda una guia pràctica i completa per a emprendre amb èxit. Des de la validació d’idees fins a l’obtenció de finançament, aquest manual t’ajudarà a navegar per l’emocionant món de les startups.

Llibres d’economia i emprenedoria per a un estiu inspirador
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊