Skip links

Un Nadal solidari al SC Trade Center

Per cinquè any consecutiu, des del SC Trade Center hem decidit aportar tots els fons que normalment es destinarien als regals de Nadal per als nostres clients, col·laboradors i equip cap a una causa més gran i significativa. Aquest any, aportarem a dues associacions, una d’elles la Fundació Vinne, i l’altre AVAN Neurologia, que ens l’ha fet descobrir AdE Vallès.

La primera causa social és l’entitat sense ànim de lucre, AVAN Neurologia, treballa incansablement per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per malalties neurològiques, així com dels seus familiars i persones properes. On també ofereixen suport social, terapèutic i d’oci amb un compromís d’atenció, proximitat i continuïtat. 

Actualment, AVAN Neurologia està fent una recaptació de diners per finançar les obres d’un nou centre AVAN a Terrassa, destinant més de 550.000 €

La segona causa social és la Fundació Vinne, iniciativa de compromís social que connecta Entitats Socials i Empreses Privades per a una Societat més Justa i Inclusiva. A la Fundació Vinne creuen en la unió de dos mons que no haurien d’estar separats, l’empresarial i el social, i en la seva col·laboració per a construir una societat més justa i inclusiva. 

Per això, us animem a tots i a totes a donar el vostre granet de sorra a AVAN Neurologia i la Fundació Vinne.

Que aquest Nadal sigui una oportunitat per compartir i estimar, no només amb els nostres éssers estimats, sinó també amb aquells que necessiten una mà amiga.

Si t’animes a col·laborar, ho pots fer entrant a:

Un Nadal solidari al SC Trade Center
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊