Skip links

Cinc dones provinents del futbol explicaran les seves vivències a les SC Trade Center Talks

El dijous, 16 de novembre a les 18:45 hores, les nostres instal·lacions acolliran l’últim SC Trade Center Talks de l’any. En aquesta sessió cinc dones relacionades amb el futbol parlaran de les seves experiències sobre l’anomenat esport rei. Sota el títol Jugues com una noia, la ponència vol donar veu als entrebancs que les dones s’han trobat al llarg de la seva carrera futbolística. Les SC Trade Center Talks són gratuïtes i obertes a tothom al SC Trade Center inscrivint-se.

Així la darrera sessió de la temporada serà protagonitzada per Maria Teixidor, advocada, presidenta de la comissió de Dona i empresa – PIMEC i exdirectiva del FCB; Alicia Arévalo, periodista esportiva a TVE, narradora de la Copa Mundial de la FIFA i jugadora de Aniquiliadoras FC; Ainara Acevedo, àrbitra de futbol professional a la FIFA; Marta Feliu, jugadora del Sant Cugat FC i resident de Medicina Familiar i Comunitària i Marta Corredera, exjugadora professional del Real Madrid. Com ja és habitual, la xerrada estarà conduïda pel periodista esportiu, Marc Martín.

Les SC Trade Center Talks es van inaugurar a inicis d’aquest any i estan organitzades pel SC Trade Center, Cercle de Mars Qgat i M&M Crew. A més, l’acte compta amb TOTMedia com a mediapartner i la col·laboració de Teca Sàbat, Elia Garden, Navalles, Crossfit Lynxy i Sacum, i el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, ADE Vallès, Sant Cugat Empresarial, Xarxa de Dones i Pimec.

Cinc dones provinents del futbol explicaran les seves vivències a les SC Trade Center Talks, sctradecenter.es

Més sobre les SC Trade Center Talks

Les SC Trade Center Talks és un cicle de conferències que donen veu a les dones esportistes perquè exposin les seves experiències, vivències i dificultats que s’han trobat al llarg de la seva vida com a esportistes d’elit. La xerrada d’aquest novembre té com a objectiu donar a conèixer amb més detall el paper que les dones juguen dins del món del futbol de primer nivell, com viuen i com se senten.

Cinc dones provinents del futbol explicaran les seves vivències a les SC Trade Center Talks
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊