Skip links

SC Trade Center, compromesos amb la responsabilitat social corporativa

Dins del nostre compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa en el SC Trade Center col·laborem estretament amb diverses entitats socials i del tercer sector per millorar el nostre entorn i la nostra societat. I és que com a empresa sensibilitzada amb les persones sèniors i el risc de l’exclusió social, per a nosaltres és molt important implicar-nos en les entitats solidàries i sense ànim de lucre que treballen sobre el territori, ja que aquestes organitzacions juguen un paper clau en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la resolució de problemes socials i amb un impacte directe sobre la comunitat.

Al SC Trade Center apostem per la Responsabilitat Social Empresarial i contribuïm en causes solidàries posant molt d’èmfasis. Tenim un compromís real amb la societat i col·laborem activament en la resolució de problemes.

Des de fa anys col·laborem colze a colze amb les Aules d’Extensió Universitàries per a la Gent Gran de Sant Cugat que treballa amb el col·lectiu de persones majors de 55 anys perquè continuïn formant-se i que ha iniciat el nou curs fa escasses setmanes. A més, també donem suport a la Fundació Vinne amb l’objectiu de millora la societat, retornar una part del que ens aporta la societat, promoure un món més just i sostenible, i contribuir a la construcció d’un futur millor i més pròsper per a tots i totes. Finalment, i entorn de Nadal, organitzem accions i aportacions a diverses entitats que ho necessiten.

Més sobre l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat, es va fundar el 2001. Totes les activitats que programen les Aules estan destinades a formar persones majors de 55 anys per gaudir d’una millor qualitat de vida i per fomentar un desenvolupament personal, cultural i social a través de conferències, tallers d’escriptura, grups de lectura, seminaris, tertúlies, noves tecnologies, visites i viatges d’extensió cultural. L’entitat, sense ànim de lucre, està oberta a escoltar i conèixer qualsevol classe de pensament, filosofia, enfocament religiós, social, econòmic o polític, cultural, científic, tecnològic…

La Fundació que connecta empreses i entitats del tercer sector

La Fundació Vinne és una iniciativa de compromís social que actua com a intermediari entre empreses i organitzacions del tercer sector. Una col·laboració que es posa en marxa mitjançant un procés en què s’analitzen les necessitats específiques de cada empresa i les entitats sense ànim de lucre amb les quals es vinculen. El resultat és la creació de serveis personalitzats que satisfacin les necessitats d’ambdues parts en els àmbits de la bugaderia, càtering, espais, gastronomia social, integració laboral, jardineria, marxandatge, neteja, personal per a esdeveniments i team building, entre d’altres.

El procés s’inicia amb el primer contacte entre les empreses i el tercer sector, i es fixen les bases per a la futura col·laboració. La nostra fundació no només facilita la connexió inicial sinó que també assumeix un paper actiu en el seguiment de la gestió al llarg de tot el procés per garantir una prestació dels serveis òptima i satisfactòria entre l’empresa i l’entitat. A més, la Fundació Vinne avalua tot el procés com a element clau de la seva metodologia i es fomenta la retroalimentació amb l’empresa i l’entitat sense ànim de lucre oferint les seves opinions i suggeriments per a millorar les col·laboracions futures.

Un enfocament que proporciona un mecanisme efectiu per unir món empresarial i entorn sense ànim de lucre i promou una relació simbiòtica en què tothom obté beneficis.

Al SC Trade Center apostem per la Responsabilitat Social Empresarial i contribuïm en causes solidàries posant molt d’èmfasis. Tenim un compromís real amb la societat i col·laborem activament en la resolució de problemes. Si desitgeu contactar o col·laborar, aquí teniu les webs dels dos projectes.

SC Trade Center, compromesos amb la responsabilitat social corporativa
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊