Skip links

La xerrada sobre la salut en les dones esportistes arriba al SC Trade Center

La tercera sessió de les SC Trade Center Talks arribarà al SC Trade Center el pròxim dijous, 25 de maig. En aquest tercer SC Trade Talks s’abordarà la temàtica Dones en l’esport : Salut. El cicle de conferències, que es va estrenar el passat mes de gener, estan coorganitzades per SC Trade Center, Cercle de Mares Qgat i M&M Crew.

En aquesta ocasió, Mar Rovira Rodríguez, llicenciada en Psicologia, màster en Psicologia aplicada a l’esport i a l’activitat física i fundadora de Themoove; Victòria Pons Sala Ph.D, metge especialista en medicina de l’esport, doctora en Nutrició Humana i cap del Departament de Fisiologia i Nutrició CAR i Anna Paré, farmacèutica, dietista-nutricionista, fundadora de Nutresalut y sòcia d’ADE Vallès, exposaran, entra altres, matèries vinculades a l’esport y la salut i el benestar, com afecta la salut en les dones esportistes.

La xerrada serà conduïda pel periodista Esportiu, Marc Martín i compta amb el TOYMedia com a mediapartner. A més, las SC Trade Talks compta amb la col·laboració de Teca Sabat, Elia Garden, Navalles i Crossfit Lynx, Compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, ADE Vallès, Sant Cugat Empresarial i Xarxa de Dones.

Per a assistir és necessari inscriure’s aquí.

Més sobre les SC Trade Center Talks

El SC Trade Talks és un cicle de conferències que vol donar veu a les dones esportistes perquè exposin les seves experiències i vivències en l’esport d’elit i alhora, com compaginen aquesta exigència amb la seva vida privada. Totes les xerrades seran gratuïtes i estan obertes a totes les persones que vulguin conèixer en més detall el paper de les dones en el món de l’esport de primer nivell, com viuen i com se senten.

La xerrada sobre la salut en les dones esportistes arriba al SC Trade Center
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊