Skip links

Model Híbrid per a treballar: a casa i en l’oficina

El model híbrid en el treball implica que els empleats tenen l’opció de teletreballar o desplaçar-se a  l’oficina, segons acordin amb l’empresa. El model híbrid ha guanyat popularitat des de la pandèmia de la COVID-19, ja que ha permès a les empreses mantenir la productivitat alhora que es protegia la salut dels empleats.

 Si s’aposta per aquest model, que a més millora la flexibilitat i la productivitat de la plantilla, s’han de tenir en compte les següents consideracions:

  • Establir expectatives clares: És important que els empleats sàpiguen quan s’espera que treballin des de casa i quan s’espera que estiguin en l’oficina. Les empreses poden establir horaris específics o permetre que els empleats triïn els seus propis horaris.
  • Proporcionar les eines adequades: Els empleats necessitaran accés a la tecnologia necessària per a treballar des de casa, com una computadora portàtil i una connexió a Internet fiable. També és important que l’empresa tingui una plataforma de comunicació clara i efectiva perquè els empleats puguin comunicar-se fàcilment amb els seus col·legues i supervisors.
  • Establir límits: Treballar des de casa pot fer que els empleats treballin més hores del necessari. És important que l’empresa estableixi límits clars sobre quantes hores s’espera que els empleats treballin i que se’ls animi a desconnectar quan hagin acabat la seva jornada laboral.
  • Flexibilitat: Un model híbrid de treball hauria de permetre la flexibilitat tant per als empleats com per a l’empresa. Això pot incloure la possibilitat de canviar els horaris de treball segons les necessitats de l’empresa o dels empleats.
  • Cultura d’equip: Encara que els empleats poden treballar des de casa, és important mantenir una cultura d’equip fort. Les empreses poden organitzar reunions regulars en persona o en línia per a fomentar la comunicació i el treball en equip.

Si estàs pensant en aquest model de treball per a la teva empresa o la teva activitat laboral, el SC Trade Center ofereix diferents opcions per als teus negocis. En les nostres instal·lacions a Barcelona i Sant Cugat trobaràs despatxos, oficines virtuals i lloguer de sales de reunions, entre molts altres serveis adaptats a la teva empresa i a les teves necessitats, perquè tu només et centris en fer créixer el teu negoci. Contacta’ns ara.

Model Híbrid per a treballar: a casa i en l’oficina
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊