Skip links

L’app que promou la producció i el talent rural de Catalunya

Si t’agraden els sabors autèntics, els productes elaborats un a un pels artesans i de proximitat, aquest estiu submergeix-te en la riquesa gastronòmica i tradicional de Catalunya amb l’aplicació gratuïta “Guia Obradors de Catalunya”. Una finestra al món dels productes artesanals on descobrir i comprar productes únics i autèntics directament a productors locals, fomentar el talent de petits pobles i promoure l’economia de la població rural.

En l’aplicació trobaràs formatges, embotits, pans i pastissos, gelats, torrons, melmelades, vins i olis d’oliva, moltes denominacions d’origen protegida, a més de ceràmiques, peces de roba, joies i molt més, fetes a mà. Articles amb històries personals i úniques que reflecteixen la passió i l’amor dels artesans pel seu ofici.

Guia Obradors permet adquirir aquests productes artesanals i dona la possibilitat de conèixer la història, la inspiració i el procés creatiu dels diferents artesans que hi ha darrere cada creació i geolocalitzar cada productor en el mapa.

L’aplicació compta amb una gran varietat de categories per a navegar i explorar segons preferències i gustos personals per a poder buscar un regal especial per a un ser estimat, trobar aquella peça de decoració per a la teva llar o triar entre aliments d’alta qualitat.

L’app que promou la producció de Catalunya.

Així conèixer aquesta guia ofereix una sèrie d’avantatges i beneficis com:

  1. Autenticitat garantida: Et permet connectar directament amb artesans locals que comercialitzen productes autèntics i fets a mà, lluny de la producció en massa.
  2. Suport als artesans locals: En comprar a través de l’app, recolzes directament als artesans de Catalunya. Contribueixes a la preservació de les tècniques artesanals tradicionals i de donar suport al talent i la creativitat local.
  3. Connexió amb creadors: Coneixeràs als artesans, la seva història i el seu procés creatiu. Aquesta connexió personal amb els creadors agrega un valor especial a cada compra.
  4. Varietat de productes: L’aplicació ofereix una àmplia varietat de productes artesanals. Des d’aliments i begudes fins a productes de decoració, moda i regals, opcions per a tots els gustos i necessitats.
  5. Comerç just i sostenible: La compra directa als artesans fomenta el comerç just pel seu treball. A més, en donar suport a la producció artesanal, es promou la sostenibilitat i la preservació de pràctiques respectuoses amb el medi ambient.
  6. Comoditat i accessibilitat: L’app et permet accedir a una àmplia selecció de productes des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. No has de desplaçar-te físicament per a trobar productes artesanals de qualitat.
  7. Experiència cultural: En comprar productes artesanals d’origen català, adquireixes part de la cultura i la tradició de Catalunya, ja que cada article conta una història única i permet experimentar l’essència de la regió.
  8. Seguretat: L’aplicació ofereix un entorn totalment segur per a realitzar transaccions, protegint les teves dades personals i financeres.
L’app que promou la producció i el talent rural de Catalunya
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊