Skip links

Marta Puigdomènech, CEO de BHealthy: «Si fa 10 anys em diguessin fins on hem arribat actualment, ni m’ho creuria»

Quan i per què vas decidir emprendre?

Fa 10 anys, perquè va arribar el moment de l’ara o mai durant una transició laboral. Creem BHealthy des de 0 repartint targetes en el centre de Sant Cugat i en el centre de Sabadell. Va ser molt fàcil, perquè com acompanyem a dones embarassades i la panxa es veu clarament, anàvem directes a aquelles dones que estaven embarassades i els dèiem que si es volien cuidar, que cuidéssim conjuntament d’ella i del seu bebè, que les podíem ajudar i les que volien es posaven en contacte amb mi.

Quin balanç feu d’aquesta dècada?

Molt positiu, espectacular i sorprenent. Si fa 10 anys em diguessin fins on hem arribat actualment, ni m’ho creuria. El nostre treball és molt gratificant, perquè es tracta d’acompanyar a la dona en una època de la seva vida que és molt màgica i per poc que fem, només rebem agraïment i amor i això és fantàstic.

Per què vas decidir participar en les SC Trade Center Talks?

Em van cridar i és curiós perquè jo vaig pensar que anàvem a parlar de la recuperació de la dona en matèria de sòl pelvià i em van dir, que no, que la meva intervenció seria com a dona empresària i jo vaig preguntar això pot ser interessant per a algú?, i, si la meva història pot inspirar a algú, endavant en explicar-la.

Creus que existeixen suficients iniciatives com les SC Trade Center Talks?

Em dona la sensació que culturalment les dones estem molt centrades en la criança dels nostres fills i moltes vegades ens trobem amb el cor dividit entre criar als nostres fills i la necessitat o la inquietud professional que també volem. A nivell social, deixar els fills per a fer altres coses, encara no està ben vist o ben considerat. S’ha de donar veu al fet que això també existeix i explicar-ho pot obrir portes al fet que altres dones també ho facin.

Quin missatge vols transmetre?

Explicar la meva història i si pot inspirar a algú, encara que sigui una única persona seré feliç.

Per què us vau instal·lar en el SC Trade Center?

Ens instal·lem en el SC Trade Center fa uns tres anys atrets pels seus serveis i instal·lacions: pots triar entre el servei que més s’adapti a tu. També disposen de sales de reunions, si ho necessites parar rebre als clients, d’aparcament privat i de flexibilitat que ofereix en tots els seus serveis. Amb el temps hem descobert que, darrere, hi ha un equip especialitzat i disposat a ajudar-te en tot el que sorgeixi.

En què us facilita el SC Trade Center el vostre dia a dia?

En estar a Sant Cugat, el nostre dia a dia és més fàcil, i en tenir molta activitat en altres poblacions del Vallès, per a nosaltres logísticament està molt ben situat. També si necessitem altres serveis addicionals, ens assessoren i ajuden, i molts d’ells són de pagament per ús amb els beneficis que representa per a una empresa.

Creus que aquest tipus d’esdeveniments que conjuminen dones i empresàries són necessaris?

Si perquè és donar-li una mirada, fomentar l’apoderament de les dones i posar en relleu que les dones també poden emprendre i poden liderar les seves pròpies empreses o altres, per tot això és una molt bona iniciativa.

Quins nous projectes teniu pensats per a BHealthy?

Arribar a totes les dones del món per a acompanyar-les en aquest moment tan important de la seva vida com és el seu embaràs i el seu postpart. Vaig començar jo sola acompanyant dues o tres dones i ara acompanyem a més de 600 a la setmana. La dinàmica és continuar arribant a més dones i acompanyar-les en aquests moments.

Marta Puigdomènech, CEO de BHealthy: «Si fa 10 anys em diguessin fins on hem arribat actualment, ni m'ho creuria»
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊