Skip links

Tag: Entrevista

No tot és un camí de roses

No tot és un camí de roses

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, aquest 19 d’octubre, hem reproduït una entrevista publicada a Cugat.cat i El Cugatenc a la nostra companya Carme Roca, que fa tres anys va patir en primera persona aquesta malaltia. La Carme és una lluitadora i un exemple per a centenars

Míriam Cribillés: “El nostre centre ha canviat la manera de preparar-se dels pilots"

Míriam Cribillés: “El nostre centre ha canviat la manera de preparar-se dels pilots”

La preparadora física de pilots de motociclisme a nivell nacional i internacional, Míriam Cribillés, ha estat una de les protagonistes de les SC Trade Center Talks, Dones en l’Esport, Tecnologia i Innovació. Durant la seva intervenció, Cribillés que actualment treballa amb 25 pilots de diferents edats, va posar de manifest que he creat el primer centre d’entrenament a Espanya.

Anna Llorella: "Quan veus que creuen la meta amb millors marques i evitant riscos per la salut, et dona una satisfacció brutal"

Anna Llorella: “Quan veus que creuen la meta amb millors marques i evitant riscos per la salut, et dona una satisfacció brutal”

Anna Llorella de Sweanty ha estat una de les tres ponents que han participat en el darrer SC Trade Center Talks amb la temàtica Dones en l’Esport, Tecnologia i Innovació. Durant la seva intervenció, Llorella ha explicat el projecte que lidera: unes tires adhesives respectuoses amb la pell i intel·ligents, ja que poden recopilar informació a través

Raúl Lazzati: “Podem concentrar-nos en el nostre negoci, perquè de les necessitats de mantenir la nostra oficina i la infraestructura s’encarrega el SC Trade Center”

Raúl Lazzati: “Podem concentrar-nos en el nostre negoci, perquè de les necessitats de mantenir la nostra oficina i la infraestructura s’encarrega el SC Trade Center”

CPMmatters és una consultora especialitzada en sistemes financers, específicament en l’àmbit de les aplicacions CPM (Corporte Performance Management). Els clients de CPMmatters són els departaments d’administració i finances de les empreses de tota mena d’indústria i sector per a donar suport a les necessitats d’informació i de gestió de l’oficina

Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊