Skip links

Perqué hauries de treballar en un coworking?

El coworking és una forma de treball on es comparteix el mateix espai laboral que pot ser presencial o virtual. El coworking permet a tota mena de professionals, emprenedors i pimes compartir projectes professionals o treballar de manera independent. Aquests espais de treball estan dissenyats i pensats per a les noves maneres de treballar i, a la vegada per a poder compartir l’homeoffice i el treball en l’oficina.
Els coworkings estan especialment pensats per autònoms, microempreses, petites empreses, emprenedors i freelance i és en aquest espai on poden projectar-se a nivell professional a costos més reduïts que si es tracta d’una oficina pròpia. Si tens dubtes si la millor opció és treballar en un coworking, amb aquest article et volem ajudar a prendre una decisió.

 1. Inspiració i suport: Treballar en un coworking és treballar amb un plus d’inspiració i de suport cada dia. Es crea una rutina de treball, perquè a diferència de la cafeteria a la que anaves o a diferència de casa teva, saps que quan arribis et trobaràs amb més professionals i que tots ells venen amb la mateixa intenció, la de treballar com tu.
 2. Oficina a costos reduïts: les despeses d’una oficina pròpia solen ser altes, per la qual cosa, un coworking és més assequible, per tant, si acabes de crear la teva pròpia empresa, o bé t’acabes de donar d’alta d’autònoms, és la millor solució. En un coworking podràs llogar únicament el teu lloc de treball i determinats serveis en funció de les teves necessitats. En un coworking no pagaràs lloguer, llum, neteja, internet…perquè està tot inclòs a la quota.
 3. Fomentar la comunitat: El coworking ajuda a formar comunitat i facilita la interacció amb altres coworkers de l’espai… Compartir un mateix lloc facilita l’intercanvi d’idees, del coneixement experiències. A més, es generen sinergies amb altres professionals i pots obtenir opinions de professionals de camps molt diversos.
 4. Treballar cooperant: Formaràs part d’una comunitat, i com a tal, et relacionaràs amb ella. Entre els coworkers es creen vincles i acords, siguin del mateix sector siguin de diferents activitats. Mai se sap, tot pot passar en un espai de coworking.
 5. Ambient laboral amigable: En aquest tipus d’espais podràs accedir a una vida professional allunyada dels comportaments tòxics i de determinades maneres de procedir, ja que no hi ha espai per a xafarderies, per la qual cosa, l’ambient és més relaxat.

Quins serveis ha d’integrar un coworking?

Els coworkings, com en el cas de SC Trade Center ofereixen una zona de treball lluminosa, amplia i còmoda, que inclou:

 • Recepció de documentació i visites.
 • Domiciliació de la societat.
 • Despeses de comunitat i IBI.
 • Consums d’aigua i llum.
 • Neteja i manteniment.
 • Control d’accés.
 • Consergeria, vigilància i seguretat 24h, 365 dies l’any.
 • Mobiliari.
 • Hores de sales de reunions i una terrassa a l’aire lliure on poder relaxar-se i relacionar-se.
 • Zones comunes, prensa diaria, green lounge, cofee corner, terrassa amb vistes a Collserola.
 • Codi d’accés, equip multifunció (pay x use)
 • Xarxa – WIFI.

I per últim, i no menys important, contractes flexible, a mida de les teves necessitats en cada moment.

Perqué hauries de treballar en un coworking?
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
😁 et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només has de demanar 😊