Skip links

Les curiositats de SC Trade Center que desconeixies

El SC Trade Center és un centre amb espais de treball flexibles amb seu a Sant Cugat i Barcelona que ofereix; des de fa més de dues dècades serveis de domiciliació d’empreses, despatxos per hores, coworking, lloguer de sales per a reunions i esdeveniments, i despatxos personalitzats privats. En tot aquest temps ens hem convertit en un gran aliat per a les empreses que s’instal·len en el nostre centre, acompanyant-les i ajustant-nos a totes les seves necessitats. Però, coneixes més a fons el nostre centre? Possiblement, no, per això avui t’expliquem curiositats que desconeixes de SC Trade Center.

El SC Trade Center es va crear fa 20 anys a Sant Cugat, sobre camps i Horts propis de la zona del Vallès i amb unes vistes impressionants sobre el Parc Natural de Collserola. Vam ser pioners en oferir la fòrmula d’oficina amb serveis, un fet que ens situa en la primera línia dels centres de negocis.

El SC Trade Center fou impulsat per dos emprenedors que van detectar la necessitat de crear un Centre de Negocis, posant a disposició dels autònoms i pimes instal·lacions i serveis d’una multinacional. En aquest sentit, el parc empresarial on estem ubicats s’anomena Trade Center, en honor a l’edifici on ens trobem i en el qual tot va començar.

D’ones de ràdio a connexió ultraràpida

A inicis del 2000 només podíem oferir internet a les empreses mitjançant un radioenllaç amb la Torre de Collserola. Us imagineu connectar-vos a internet a  través d’ones de ràdio que transferien la informació entre dos punts? Aquesta tecnologia ha canviat molt, per la qual cosa ara comptem amb una connexió ultraràpida perquè totes les empreses puguin treballar de manera eficaç i eficient.

Encara que, en un inici el SC Trade Center s’havia de destinar a albergar empreses industrials, finalment no fou així i si van instal·lar empreses de molt baix impacte mediambiental, un fet que ens enorgulleix i que ens ajuda a posar el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic.

El mite de la “temporalitat” als centres de negocis i la fidelitat dels nostres clients i viceversa.

Moltes vegades es relaciona aquests tipus d’espais amb solucions temporals, per a un impàs d’una reforma en el despatx de propietat, un pla de contingència, en cas d’incendis o inundacions, una ampliació d’equip temporal, etc. Si bé és veritat que cobrim aquestes necessitats, a SC Trade Center podem presumir que tenim clients que porten des de l’inici amb nosaltres, dues dècades i molts d’altres, siguin delegacions de multinacionals, autònoms o pimes, 15 anys, 10 anys, 8 anys… i els-hi agraïm la seva confiança dia a dia.

SC Trade Center: molt més que un centre de negocis

En tot aquest temps, el SC Trade Center s’ha convertit en un referent i aporta un gran valor afegit pels espais, la qualitat de la seva oferta i els alts estàndards dels seus serveis. Al nostre centre trobaràs espais de treball flexibles adaptats a les teves necessitats, des d’una taula de coworking, fins a una oficina personalitzada, o simplement domiciliar l’empresa.

Les curiositats de SC Trade Center que desconeixies
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
😁 et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només has de demanar 😊