Skip links

Arriba una nova sessió de les SC Trade Center Talks

El SC Trade Center acollirà el pròxim dijous, 21 de setembre a les 18.45 h, una nova sessió de les xerrades SC Trade Center Talks: Dones en l’Esport, Tecnologia i Innovació. En aquesta nova ocasió, Anna Llorella, enginyera i cofundadora i CEO de Sweanty; Míriam Cribillés, preparadora física de pilots de motociclisme i Isabel Domingo, experta en tecnologia i innovació podològica esportiva, seran les tres convidades que parlaran sobre com la tecnologia ha millorat els resultats de les esportistes i com aquests tipus d’innovacions poden ajudar a revolucionar determinades disciplines esportives. A l’acte també participarà Albert Salarich, regidor d’Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Llorella lidera Sweanty, una empresa de base tecnològica i spin-off del CSIC que desenvolupa nous dispositius per a l’anàlisi de la suor. L’enginyera parlarà al SC Trade Center com el seu grup, està desenvolupant un paquet d’un sol ús per a analitzar la suor per evitar la deshidratació en el sector esportiu i tot el que pot aportar aquesta innovació que també es pot fer servir en l’àmbit hospitalari per a pacients d’edat avançada o nounats, o també per prevenir la deshidratació en un àmbit laboral entre altres.

Xerrades amb molt suport

La xerrada serà conduïda pel periodista Esportiu, Marc Martín i compta amb el TOTMedia com a mediapartner, la col·laboració de Teca Sabat, Elia Garden, Navalles i Crossfit Lynx i el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, ADE Vallès, Sant Cugat Empresarial i Xarxa de Dones. El cicle, que es va estrenar el gener de 2023, està coorganitzat pel SC Trade Center, Cercle de Mares Qgat i M&M Crew.

Leave a comment

Arriba una nova sessió de les SC Trade Center Talks
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊