Skip links

Aquests són tots els serveis que et trobaràs al SC Trade Center i que faran millorar la teva empesa

El SC Trade Center, disposa d’espais de treball a passeig de Gràcia de Barcelona a l’avinguda de les Corts Catalanes de Sant Cugat i a Rubí. En aquests centres ofereix diversos serveis per als seus clients i empreses instal·lades que els ajuda i facilita impulsar i fer créixer el seu negoci:

 1. Espais d’oficines amb serveis: El SC Trade Center proporciona espais de treball en règim de lloguer flexible per a empreses de diferents mides i sectors, des de petites startups fins a delegacions de multinacionals. Tens opcions per dies hores o mesos, des de despatxos privats i personalitzats de diverses dimensions, sales de reunions, de formació, fins a espais de coworking.
 2. Domiciliacions: Pots domiciliar la teva empresa en el nostre centre o disposar d’una oficina virtual amb molts avantatges. Una opció especialment pensada per a petites empreses, empreses noves i professionals autònoms que volen ser geolocalitzats en un entorn empresarial.
 3. Espai de coworking: Si ets dels que prefereix compartir, aquesta solució t’ajuda a reduir costos i crear sinergies amb altres empreses.
 4. Connexió a Internet i serveis tecnològics: Els espais ofereixen connexió a Internet d’alta velocitat, també disposen d’un ampli catàleg de serveis tecnològics i consultoria per garantir i potenciar la productivitat de les empreses.
 5. Sales de reunió i conferències: El centre disposa de sales de reunions totalment equipades amb tecnologia audiovisual i altres comoditats per a organitzar tota mena d’esdeveniments, presentacions i conferències. Són espais tant d’ús pels clients com de qualsevol empresa, associació o comunitat que li calgui un espai.
 6. Serveis de recepció: El SC Trade Center ofereix també servei de recepció totalment personalitzada i adaptada a les necessitats de cada empresa. En aquest sentit, es proporciona atenció de trucades, visites, correu i paqueteria, a més d’informació general, entre altres.
 7. Serveis de neteja i manteniment: Comptem amb un equip per tasques de neteja i manteniment que garanteix que les àrees comunes i les oficines es mantinguin en condicions correctes, netes, desinfectades i en ordre.
 8. Serveis de cafeteria i menjador: Els nostres centres disposen de restaurants i cafeteries en l’entorn més immediat, a més de zones comunes on fer un cafè o gaudir d’una pausa i socialitzar a l’interior, i a la nostra imponent terrassa amb vista a parc natural de Collserola, en el cas de Sant Cugat.
 9. Aparcament: El SC Trade Center compta amb un servei d’aparcament per als clients i visitants.
 10. Serveis de suport empresarial: Pot ser tant assessorament empresarial, com serveis de recursos humans, serveis legals i altres serveis relacionats amb les operacions comercials. En molts casos els mateixos clients són els professionals que poden donar-te aquests serveis.

Els beneficis de domiciliar la teva empresa

Domiciliar la teva empresa o algunes de les opcions d’oficina virtual que ofereix SC Trade Center et proporciona molts avantatges, especialment si ets una petita empresa, empresa nova o professional autònom.

 • Millor imatge professional: Domiciliar una empresa en una ubicació prestigiosa o cèntrica com Barcelona o Sant Cugat, projecta una imatge més professional i sòlida als teus clients i socis.
 • Costos reduïts: Si optem per domiciliar o una oficina privada amb serveis inclosos, per sobre de llogar un espai d’oficina tradicional, sempre és més econòmic. S’estalvia tant en costos inicials com en el lloguer mensual, com els serveis públics i altres despeses associades amb l’arrendament d’un espai físic.
 • Flexibilitat: Pots triar l’opció que més i millor s’ajusti a les necessitats de la teva empresa i adaptar-ho en cada moment o etapa del negoci a mesura que la necessitat canviï. Els nostres contractes són flexibles.
 • Adreça comercial: Podràs fer servir l’adreça del centre empresarial com la teva adreça comercial o fiscal, de manera que podràs separar el teu habitatge personal fora dels registres públics i aportar notorietat al teu negoci, amb una geolocalització en un entorn professional.
 • Serveis de secretariat: Gestionaran per tu la teva agenda, faran recerca de bitlles, hotels, tasques comercials, gestió de BBDD, fulls de despeses… entre molts altres, perquè tu et centris en les tasques importants i de valor, que fan créixer el teu negoci.
 • Flexibilitat geogràfica: Domiciliar la teva empresa et dona la flexibilitat de tenir una presència en una ubicació determinada sense haver de comprometre’t amb un espai físic en aquella zona, i amb costos reduïts.
 • Accés a sales de reunions: Hi ha opcions de diferents capacitats de sales de reunió, equipades per a quan necessites reunir-te amb clients o socis, fer formacions o presentacions, etc. A més tenen acords amb centres d’arreu de l’estat per facilitar-vos sales arreu.
 • Menys tràmits: Evites tràmits i problemes associats amb l’arrendament d’un espai d’oficina tradicional, com determinades taxes i impostos, garanties addicionals, determinats contractes per serveis (telefonia, internet…), contractes de serveis públics, etc.
 • Reducció de distraccions: Podràs separar la teva vida personal i professional, reduint les distraccions i millorant la concentració, els nostres espais i entorns faciliten la concentració, la creativitat i redueixen l’estrès.
 • Escalabilitat: Si la teva empresa creix, pots anar canviant amb molta flexibilitat a altres modalitats de contracte o espais d’oficina més gran, privada i personalitzada, dins del mateix centre empresarial.

Els avantatges de treballar a SC Trade Center

Treballar al SC Trade Center ofereix múltiples beneficis. Tens tots els serveis d’una multinacional al teu abast, i molts d’ells de pagament per us (pay per use). Fomes part d’una comunitat on connectes amb professionals de diverses àrees, generant xarxes de contactes i col·laboracions. La comunitat fomenta aprenentatge i resolució conjunta de desafiaments. També treballaràs en un espai flexible que et permetrà adaptar-te als canvis d’un mercat cada cop més exigent i que demana adaptació ràpida. L’estalvi de costos comparat amb oficines tradicionals també és molt destacable, així com l’accés a serveis compartits com sales de reunió i tecnologia.

L’entorn dinàmic afavoreix la creativitat i la innovació. Així el que pots trobar a SC Trade Center et proporciona una plataforma que combina eficiència i flexibilitat, adaptant-se a les necessitats de cada moment.

Aquests són tots els serveis que et trobaràs al SC Trade Center i que faran millorar la teva empesa
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊