Skip links

David López Nogales: “El SC Trade Center ens facilita tenir més clients”

El director de Neware, David López Nogales, ens explica els plans de futur de l’empresa que lidera i que pertany al sector de IT. Neware ofereix serveis de consultoria i de manteniment que opera del SC Trade Center.

A què es dedica i a quins clients s’orienta Neware?
Som una empresa de serveis de consultoria i manteniment IT. Oferim serveis d’assessorament, consultoria i implementació per ser el partner IT i B2B a empreses i clients. Actualment, som 8 persones treballant que donem serveis a totes les empreses del parc empresarial del SC Trade Center.

Cap on es preveu que evolucioni el sector informàtic?
Hi ha una part molt clara, és un sector on hi ha moltes empreses i al final totes les empreses d’una manera o altra han de tenir un cert suport tecnològic o informàtic, sigui un freelance, una microempresa o una mitjana empresa, per pocs recursos tècnics que necessiti, necessita la seva infraestructura d’ordinadors, de núvol, de serveis, de programes. És cert que en els darrers anys hi ha una part que és el suport i el manteniment que s’ha mantingut. El que passa que ha arribat un desenvolupament tecnològic molt important que nosaltres hem internalitzat i pel que hem crescut bastant, l’accés cloud, l’accés remot del teletreball. Les oficines no són tan físicament com eren l’any 2010, ja que hi ha molts treballadors que ho fan des de casa o que l’oficina està domiciliada en un lloc i més de la meitat o pràcticament la totalitat de la plantilla estan fora de les oficines. Per tant, la nostra feina ha anat encaminada cap aquí, en acompanyar i assessorar com les empreses poden tenir aquesta eina al dia.

Quins són els principals reptes del vostre sector?
Que les empreses entenguin i escullin bé els serveis que necessiten perquè hi ha moltes eines digitals, molts programes i la tecnologia va creixent. Ajudem als clients i els assessorem perquè puguin escollir quina infraestructura i eines necessiten a les oficines, així com en els ordinadors, els servidors amb el núvol per poder escollir bé. El ventall de possibilitats és tan gran que al final encertar quines RP implementar, el núvol, els ordinadors, els servidors de compra, els sistemes de correu pot significar un estalvi al cap de l’any o a l’hora de muntar una oficina. Així que el desafiament és poder escollir quins serveis utilitzes, i així és com nosaltres assessorem els nostres clients, ajudant-los a triar que és el que necessiten per a la seva empresa.

La IT està en plena evoluciona constant, quina seria la novetat que tu destacaries?
La que destacaria, encara que ja no és tanta novetat, és treballar amb el núvol al màxim per tenir flexibilitat geogràfica i si has de treballar a l’oficina, puguis fer-ho i aprofitar l’eina del cloud. Una eina que et permet tenir accés a tota la informació, als programes i a la documentació de l’empresa i et permet treballar amb els clients i els proveïdors on sigui, de la manera més ràpida possible i més segura.

Què us va decidir instal·lar-vos al SC Trade Center?
Jo estava treballant per a una altra empresa, i donant suport de nivell d’infraestructura de l’edifici, així que ja hi havia una coneixença per a les dues parts. Quan es va crear Neware era natural quedar-nos, perquè hi havia la decisió presa de donar suport com a responsable i amb el meu equip a la infraestructura IT del parc empresarial. Al final, el més lògic, era estar aquí, ja que hi ha molt moviment d’empreses, esdeveniments a les sales, i, per tant, tenir un equip físic aquí al parc empresarial era un valor afegit per a nosaltres. A part, l’entorn és l’espai, i la tecnologia era la que nosaltres necessitàvem pel que ens anava perfecte estar a l’edifici i que les oficines estiguessin aquí, era una decisió que no es va posar en dubte.

En tot el temps que porteu instal·lats al SC Trade Center, que és el que més valoreu?
L’entorn, el fet de poder fer els desplaçaments amb rapidesa per anar a veure els nostres clients. I pel que fa a comunicació amb els clients del parc empresarial, ens va molt bé, això ho valorem molt.

Recomanaries el SC Trade Center?
Si el recomanaria, sens dubte. Ho faria per la comunitat d’empreses que hi ha, perquè al final se situa en una bona ubicació, el tipus d’empresa que hi ha ens facilita incrementar les possibilitats de tenir més clients o col·laboracions amb altres empreses.

David López Nogales:
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊