Skip links

Esperanza Gómez: “En el SC Trade Center hi ha un ambient familiar, perquè ens coneixem tots i t’ajuden en tot”

Esgopack és una distribuïdora que va començar en el món de les Arts Gràfiques únicament amb la venda d’etiquetes. Amb el temps i segons augmentava la demanda del client, van incorporar altres productes, també en l’àrea de les Arts Gràfiques, com ribbon per a reimprimir etiquetes, màquines dispensadores, màquines reimpressores, embalatges, fundes, i el fleix per a empaquetar, entre altres. En aquest context els clients van detectar que Esgopack no buscava guanyar el màxim possible, sinó que el client pogués tenir el millor preu del mercat, la qual cosa els va fer créixer en altres àmbits fins a arribar a distribuir escuradents per a les broquetes de fusta o el paper separador de les hamburgueses. Un creixement que ha convertit “Esgopack en el que és avui”, segons Esperanza Gómez, CEO de Esgopack, amb la qual hem parlat.

Cap a on es preveu que evolucioni el vostre sector.

El sector de l’etiqueta, està molt castigat, surten fabricants d’etiquetes de sota les pedres i cada vegada, es més difícil la venda, ja que hi ha milions d’empreses que tenen el mercat copat, perquè tenen grans empreses des de fa anys, que potser en un etiqueta poden perdre diners, però ho recuperen en un altre perquè al final tenen un paquet totalitzat que son milers d’etiquetes i aquí és impossible ser competitiu.

Com us està afectant l’increment de preus de l’energia, el paper i altres elements?

A nosaltres realment l0’única cosa que ens va afectar en el seu moment, va ser l’escassetat de paper per a fabricar etiquetes, però al final, com tenim diversos proveïdors, entre els uns i els altres vam poder resoldre el problema i el nostres clients no van tenir demora en les comandes.

Quines previsions de creixement teniu?

Es preveu un creixement per aquest any del 5% i l’any vinent si tot surt com ha de sortir un creixement del 20%.

Quin és el producte més demanat i per què?

No hi ha producte més demanat en la nostra empresa, ja que les etiquetes són necessàries en tots els sectors i depenent de l’època tira més alimentació, uns altres cosmètica o laboratori.

En l’entorn del Trade, trobeu l’ecosistema que necessiteu?

Per descomptat que sí, al final som distribuïdors i nosaltres necessitem un despatx on poder treballar i sales de reunions per a les entrevistes i per això el Trade va sobradíssim, hi ha un ambient familiar, perquè ens coneixem tots i qualsevol cosa que necessitis allí estan per ajudar-nos en tot. Estic encantada de ser aquí, per això porto tantíssims anys.

Que diferència Esgopack d’altres empreses amb el mateix servei?

Uffff, aquesta pregunta em ve a tomb, ja que com he dit anteriorment som distribuïdors i no fabriquem res, nosaltres només donem servei al clients al millor preu i això vol dir, que el client no ha d’anar a demanar preus a la competència, Esgopack cerca el millor servei al millor preu, perquè el client no hagi de fer res i aquí està la nostra diferència.

Què us va fer decidir instal·lar-vos en el SC Trade Center?

Els serveis que ens dona, és com venir a una gran empresa, tenint la teva parcel·la i tot el necessari per a no haver de preocupar-te de res, és genial.

En tot el temps que porteu instal·lats en el SC Trade Center que és el que més valoreu?

El tracte familiar sens dubte.

Quin és l’ambient en el Trade?

Em reitero, som una gran família, si és cert, que hi ha empreses que venen i van, però en general, ens coneixem tots.

Recomanaries el SC Trade Center?

Per descomptat que ho recomanaria, de fet hi ha alguns clients que van venir per la meva recomanació perquè no t’has de preocupar de res, ja que qualsevol problema que tinguis, ells ho solucionen.

Esperanza Gómez: “En el SC Trade Center hi ha un ambient familiar, perquè ens coneixem tots i t’ajuden en tot”
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊