Skip links

Et reuneixes amb el teu equip presencialment després del retorn d’estiu?

Després de l’estiu i a partir del mes de setembre, moltes empreses es preparen per a reprendre les seves activitats presencials després del període vacacional. Per aquest motiu, disposar d’una sala de reunions adequada és fonamental per a plantejar el nou pla comercial, ajustar objectius i millores, organitzar formacions, presentar un producte o servei, o organitzar un esdeveniment.

Una sala de reunions ben equipada és essencial per a fomentar la col·laboració i la presa de decisions efectiva. Encara que el treball remot ha demostrat ser una alternativa vàlida en determinades circumstàncies, res reemplaça la intenció personal.

Les reunions cara a cara permeten una comunicació més fluida, la capacitat de llegir el llenguatge corporal i la creació de vincles personals, elements crucials per a la construcció de relacions laborals sòlides.

A més, i quan les reunions es desenvolupen en un mateix entorn, es genera un ambient professional per a discutir projectes, presentar idees i debatre estratègies. Així, disposar d’un espai específic per a reunions evita les distraccions i fomenta la concentració, la qual cosa es tradueix en una major productivitat i eficiència durant les trobades, un fet fonamental per a aconseguir els objectius marcats.

Un altre aspecte rellevant és la possibilitat de complementar la sala amb tecnologia…Ja sigui per a realitzar una reunió híbrida, facilitant la connexió amb col·legues o clients en diferents ubicacions, millorant la col·laboració i reduint els costos i temps de desplaçament. Tals reunions es poden fer amb una ConferenceCam, o pantalles de suport, etc.

La sala perfecte per a tu

Les reunions presencials també enforteixen a l’equip i la cohesió interna i la sala de reunions es converteix en l’espai on compartir idees, resoldre problemes i reforçar la cultura empresarial. Per aconseguir-ho, el SC Trade Center té la sala de reunions que més s’adapta a les teves necessitats i equip a cada moment. I és que el Trade ofereix espais de diferents grandàries, equipats amb la tecnologia necessària per a poder desenvolupar una reunió amb totals garanties d’èxit i amb capacitat de fins a 200 persones. A més compten amb una terrassa de 1.000m2 amb vista al Parc Natural de Collserola on gaudir de l’aire lliure. Les nostres sales se situen a 35 minuts amb cotxe des del centre de Barcelona, a 8 minuts en bus de l’estació de Sant Cugat, a 26 minuts de l’aeroport del Prat i a 25 minuts amb tren del centre de Barcelona.

Et reuneixes amb el teu equip presencialment després del retorn d’estiu?
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊