Skip links

Flexibilitat laboral: com adaptar l’espai de treball a les teves necessitats

El teletreball és ara com ara una de les opcions més valorades per les empreses per captar i retenir nou talent. La facilitat de treballar des de casa i el fet de no haver-se de desplaçar fins al lloc de feina són dos dels grans atractius d’aquesta fórmula amb la qual diverses empreses treballen.

Tot i això, els experts corroboren que els empleats que treballen des de casa, desenvolupen un sentiment menor de pertinença a l’empresa per la qual treballen, i que, el compromís a llarg termini també pot ser menor.

Perquè els treballadors se sentin integrats i alineats amb l’empresa, el SC Trade Center, ofereix espais de treball especialment pensats perquè els empleats se sentin a gust, puguin fomentar les seves capacitats i ser més productius.

Aquests són alguns dels factors que tenim en compte:

  1. El benestar, perquè els empleats gaudeixin d’un estat físic i emocional més saludable, el SC Trade Center compta amb despatxos totalment preparats amb mobiliari còmode i pensat per a les oficines i alhora una il·luminació cuidada per treballar confortablement, entre d’altres.
  2. Al SC Trade Center disposem d’un gran ventall de tipologia d’oficines per oferir-te la que més s’ajusta a cada necessitat. En aquest sentit, tenim opcions de lloguer per hores, dies, setmanes o anys, i pots complementar-ho amb lloguers de sales i espais per organitzar esdeveniments, reunions, formacions o demostracions.
  3. És igual d’important garantir una bona concentració, com gaudir de privacitat per desenvolupar les tasques empresarials necessàries per fer créixer el negoci. Al SC Trade Center som especialistes en espais de treball privats i personalitzats i a mida de cada projecte.
  4. La tecnologia i la digitalització també són aspectes importants, ja que hi ha dispositius que faciliten i ajuden a treballar d’una manera sostenible, eficient i productiva: sistemes de gestió, automatitzacions, optimitzadors de recursos…

En el SC Trade Center oferim tot allò que necessites per fer créixer la teva empresa i t’acompanyem en el camí per consolidar el teu projecte empresarial, ja siguin despatxos de gran i petit format, sales de reunions, exteriors on organitzar esdeveniments, domiciliar la teva empresa, i altres serveis tant de tecnologia com els assistents virtuals o serveis i gestió de logística. Estem a les millors ubicacions de Barcelona i Sant Cugat. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar el que més t’encaixi per tu, i la teva empresa o projecte.

Flexibilitat laboral: com adaptar l'espai de treball a les teves necessitats
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊