Skip links

Vicenç Català: “Cal fer edificis eficients amb equips de certificat higiènic”

Parlem amb Vicenç Català, director general d’Inductair sobre la seva empresa, el futur del sector de la climatització, la ventilació i l’energia i com és el seu dia a dia en el seu despatx del SC Trade Center.

A què es dedica Inductair?

Som una empresa del sector de la climatització, ventilació i energia i som importadors d’equips de solucions tècniques del centre d’Europa, sobretot d’Alemanya, d’Eslovènia i Suècia. La nostra forma d’introduir el producte és via projectes d’instal·lacions. Inductair va començar en el SC Trade Center en el 2016, primer en el coworking i més tard vam passar a una oficina, ja que vam anar creixent.

Cap a on evolucionarà el vostre sector?

Arran de la pandèmia ens vam adonar que estàvem fent les coses malament en l’àmbit de la ventilació dels edificis, aquest seria un dels punts importants i l’altre seria el tema higiènic en el món de la climatització, també un punt que és important és l’eficiència energètica. Cal fer edificis cada vegada més eficients energèticament i nosaltres tenim equips que estan pensats per aquests tipus d’instal·lació.

Heu rebut una menció fa poc per un dels vostres productes

Sí, és una gamma de productes que tenen un certificat higiènic, que ja ve de sèrie, ve de fàbrica i això ens ha donat un valor afegit rellevant en el mercat, diferenciador, ja que tots els equips tenen aquest certificat higiènic. També tenim un altre producte amb una gran eficiència energètica en tots els sistemes de climatització que es diu vies fredes o inductors. El nostre tercer producte estrella és un difusor lineal que no embruta el sostre, es diu clean i té aquesta particularitat tècnica.

Quins són els principals desafiaments del vostre sector?

Els nostres desafiaments són una mica els que tenim tots amb els objectius del 2030, però evidentment el nostre sector ha de buscar ja, tant sí com no, sistemes que tinguin una eficiència energètica clara. Nosaltres ja estem en la recerca de solucions higièniques i evidentment dins d’aquest món tecnològic està clar que el mercat ha de virar cap als temes de xarxes socials pel que fa a preparar-nos cap aquest futur 4.0 i fer avançar les empreses cap aquest sentit.

Què us va fer decidir instal·lar-vos al SC Trade Center?

Jo ja estava al Trade treballant en una empresa, que curiosament ara és la meva competència i, quan vaig decidir iniciar el meu projecte, vaig decidir quedar-me aquí, sobretot per una cosa que m’agrada molt que és el seu entorn. A més, aquí es respirava molt bon ambient per part del mateix equip de Trade i això em va donar molt bones vibracions. Vaig mirar altres alternatives, però, em vaig decidir pel Trade per la ubicació que tenia, per l’ambient que es respira i per la professionalitat de la gent que em va rebre.

Què us aporta estar ubicats a Sant Cugat?

A mi personalment i al meu equip, des d’on estem tenim unes vistes que són magnífiques, una ubicació molt bona, a prop de Barcelona, ven comunicats, bé pels túnels o per la B-20. Per anar cap a Tarragona o cap a Girona, també estem molt a prop de l’autopista, però per mi el més important, és la ubicació.

Recomanaries el SC Trade Center?

Ho recomanaria, sí, i de fet, ja ho he fet. Hi ha algunes empreses que al seu dia van vindre aquí per alguna recomanació meva, per tant, podem dir que d’alguna forma, si ho he fet, i ho faig la recomanació de venir al SC Trade Center.

Vicenç Català:
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊