Skip links

Ivan Alòs: “Tenir una bona postura i una bona salut musculoesquelètica és molt important, ja que repercuteix en la producció”

Què és i com funciona Oui Care?

Oui Care és un servei de massatge corporatiu adaptat a equip de treballadors perquè aquests se senti còmode, concentrat i creatiu. El nostre tractament s’inspira en el massatge Amma, una tècnica d’origen japonès i basat en els principis de la medicina xinesa. Aquest tipus de massatge està específicament pensat per a ajudar a la recuperació de la ment i el cos. Treballem 170 punts de pressió amb la finalitat d’estimular els punts estratègics del cos i aconseguir que les persones retrobin la seva energia.

Quina és la duració d’una sessió de massatge corporatiu?

En només 12 minuts i completament vestit cada persona rebrà tots els beneficis d’un massatge energitzant i descontracturant. La teràpia es practica en una cadira de massatge i és l’antídot perfecte contra l’estrès, el dolor i la tensió en el lloc de treball.

Quin tipus de perfil tenen els terapeutes d’Oui Care?

Som un equip de terapeutes que tenim molts anys d’experiència treballant com a massatgistes professionals. Ens integrem perfectament en el lloc de treball, facilitant que els pacients estiguin relaxats, renovats i llestos per a la seva llista de tasques pendents.

Quins avantatges té el massatge corporatiu?

La primera és que una vegada estàs al lloc de treball no t’has de desplaçar fins al centre per gaudir d’un massatge, el que facilita la conciliació i és molt més còmode. També redueix l’estrès, l’absentisme laboral i millora la felicitat dels treballadors, de manera que en global millora el clima laboral i més productivitat. A més, la durada del massatge, l’equilibri, que reajusta els nivells d’estrès, incrementa l’energia del treballador, a través de pressionar diferents punts energètics del cos. 

Amb quina experiència compte en aquests massatges al lloc de feina?

Tenim una experiència de més de 20 anys amb un equip de professionals preparats i formats en el massatge fisioterapèutic a través d’oferir una cura del benestar de les persones a través d’un enfocament centrat en el pacient. Ajudem a recuperar la vitalitat i inspirar-te en el viatge cap a un estil de vida més saludable. A més, assessorem els nostres pacients des de la sinceritat, els expliquem amb claredat els tractaments i els resultats que poden esperar, ja que creiem que només amb una comunicació franca i transparent podem establir una relació de confiança autèntica i duradora. 

Que aportarà la col·laboració entre el SC Trade Center i Oui Care?

Aquest acord té per objectiu millorar la qualitat dels treballadors de les empreses instal·lades al SC Trade Center. Tenir una bona postura i una bona salut musculoesquelètica és molt important, ja que repercuteix en la producció.

Ivan Alòs: “Tenir una bona postura i una bona salut musculoesquelètica és molt important, ja que repercuteix en la producció”
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊