Skip links

El SC Trade Center integra un nou servei de massatges descontracturats al lloc de feina

Amb la idea de millorar la qualitat en l’entorn de treball de la comunitat Trade Center i ampliar els serveis que oferim, recentment hem signat un acord amb Oui Care perquè a les nostres instal·lacions es facin massatges corporatius. Aquest nou servei de massatges descontracturats al lloc de feina, tracten el dolor i la tensió que es produeix a les jornades d’en el lloc de treball.

Oui Care massatge corporatiu s’inspira en el massatge Amma, una tècnica d’origen japonès i basat en els principis de la medicina xinesa. Uns massatges que està específicament pensat per a ajudar a la recuperació de la ment i el cos. Durant les sessions es treballen 170 punts de pressió amb la finalitat d’estimular els punts estratègics del cos.

Les sessions, que es practiquen en una cadira de massatge, duren 12 minuts, es fan amb els pacients completament vestits. Els massatges estan realitzats per un equip de terapeutes amb anys d’experiència com a massatgistes professionals.

Avantatges per als treballadors i per a les empreses

Els massatges en el lloc de treball són beneficiosos tant pels treballadors com per a les empreses. En aquest sentit, i en el cas dels treballadors, prendre uns minuts durant la jornada laboral per gaudir d’un massatge redueix l’estrès i l’ansietat i millora el benestar emocional dels treballadors, alhora que alleuja les molèsties físiques i preveu les lesions relacionades amb el treball. Les sessions augmenten la productivitat, ja que els treballadors se senten millor física i emocionalment i es fomenten les relacions positives entre els companys de treball i interacció social. A més, traslladar les sessions del centre de fisioteràpia al lloc de treball, no implica desplaçament, facilita la conciliació i és molt més còmode.

Pel que fa a empresa es millora la imatge i la seva percepció per part de clients i socis comercials, es redueix l’absentisme laboral relacionat amb problemes de salut i augment de la satisfacció general dels treballadors i ajuda a captar nou talent.

El SC Trade Center integra un nou servei de massatges descontracturats al lloc de feina
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊