Skip links

Teletreball sí o no? Els grans CEO parlen

Els darrers anys, hem experimentat una gran transformació en la forma en què treballem. La  pandèmia de la Covid-19 va accelerar la implantació del teletreball, obligant a moltes empreses de diversos sectors a reavaluar les seves pràctiques laborals tradicionals i estendre-les fins a les cases dels seus treballadors. Això va transformar la dinàmica laboral tal com la coneixíem fins el moment. Empreses que anteriorment es mostraven poc inclinades a adoptar el teletreball es van veure obligades a reavaluar les seves polítiques i procediments ajudades per la tecnologia que es va convertir en una eina indispensable capaç de mantenir la productivitat i la col·laboració a distància. Plataformes de videoconferència, aplicacions de missatgeria instantània i eines de gestió de temps i projectes es van convertir en part de la rutina laboral permetent a equips sencers continuar connectats i col·laborar sense importar la distància física.

Durant tot aquest temps el teletreball no ha estat exempt de desafiaments. Per a molts treballadors, adaptar-se a un entorn de treball remot va representar una sèrie d’obstacles, tant pel que fa a la gestió del temps i la concentració, com tot el que es relaciona amb la desconnexió digital i l’aïllament social, el que ha comportat diverses conseqüències, però que diuen les persones més influents del món sobre el teletreball? Ho descobrim a través d’aquest recorregut per l’opinió dels CEO de les empreses que marquen les directrius mundials pel que fa a les dinàmiques del teletreball.

Satya Nadella de Microsoft: “Creiem que la flexibilitat, en un sentit ampli, serà important. L’equilibri entre la presencialitat i el treball remot serà molt important.”

Tim Cook d’Apple: “Hi ha coses que simplement no poden ser replicades virtualment amb l’abast de la forma que es podrien presencialment.”

Arvind Krishna d’IBM: “Creiem en un món híbrid, i creiem que l’oficina serà un centre d’innovació.”

Jeff Bezos ex CEO d’Amazon: “La gent no va a la feina per ser ineficaç. Va a la feina per ser eficaç.”

Elon Musk de Tesla, X i SpaceX: “Estic cridant a això [teletreball] guàrdia de presó domèstica.”

Jamie Dimon de JPMorgan Chase: “Tenim de tot. Algú que ha estat a casa per un any, o algú que ha estat a la feina, és totalment diferent. La productivitat és baixa i la innovació és pràcticament zero.”

Brian Chesky d’Airbnb: “Creiem que les companyies més innovadores aniran cap a models híbrids. La innovació prové de la interacció cara a cara.”

Si estàs buscant un espai d’oficines per a tu i per al teu equip, siguin en un gran o petit espai, individual o compartit per adaptar-lo a les teves necessitats, el SC Trade Center ofereix una gran diversitat d’espais de treball adaptats a totes les necessitats empresarials.

Teletreball sí o no? Els grans CEO parlen
Enviar
1
😁 et puc ajudar?
SC Trade Center
Hola, en què et puc ajudar?

Si estàs interessat en els nostres serveis i necessites més informació, només cal preguntar 😊